Framgång - Livskvalitet - Omtanke................

OBS! Företaget bedriver inte någon verksamhet längre, men sidan finns kvar som informationskälla. Sidan kommer att byggas om och inaktuell information kommer att tas bort!

Om företaget

MasterMind Coaching erbjuder individanpassad coaching där vikten ligger på personlig- och professionell utveckling. Det betyder att alla sessioner är skräddarsydda och anpassade till dina önskningar, utvecklingsnivå och -tempo.

Jag heter Rosalinde och jag driver MasterMind Coaching och jag är din personliga coach här. Övergripande har jag jobbat med människor, vuxna som barn, under mina 14 år inom arbetslivet. Jag har alltid haft ett driv att klura ut varför människor tänker och gör som de gör.

Jag anser att en bra coach har en bra utbildning, arbetslivs- och livserfarenhet. Lyckligtvis stämmer det in på mig också och därför kan du känna dig i trygga händer hos mig. Tillsammans tar vi dig från A till B. Du bidrar med din motivation, förändringsvilja och ansvar för din egen process så bidrar vi med kunskap, översikt och stöd! 

Hos oss är det möjligt att förutom på svenska också få coaching på engelska och holländska!

Jag är certifierad av de internationella organisationenerna ICF och INLPTA som står för International Coach Federation och International NLP Trainers Association. Den här organisationen håller koll och ställer höga krav på alla tränare och utbildningar som ges. Anslutning till den här organisationen säkerställer en hög nivå av professionalism, etik och kvalitet. Som certifierad coach och så kallad NLP practitioner motsvarar jag dessa höga krav.

Jag vill gärna kort dela med mig om tanken bakom MasterMind Coachings ledord Framgång, Livskvalitet och Omtanke. Förutom att vi siktar på att vara framgångsrika med tanke på vår hjälp vi erbjuder våra klienter, anser vi att alla eftersträvar framgång på ett eller annat sätt. Det utgår också mycket kraft ifrån själva ordet framgång och det är den kraften vi jobbar med inom våra coachingar. Ökad livskvalitet följer med lyckade förändringar. Genom att ta tag i ditt liv och genomföra förändringar med hjälp av t.ex. coaching kan du påverka ditt liv avsevärt och bestämma själv hur hög du vill att just din livskvalitet är! Tanken bakom ordet omtanke är att vi gör allting så bra vi bara kan och med omtanke.

Vår framtidsvision innehåller m.m. ambitionen att komma in på flera företag i Västra Götaland för att på så sätt kunna bidra till ett bättre arbetsklimat på olika arbetsplatser. Vi vill också gärna bli en del av skolorna för att hitta ett samarbete inom frågorna om mobbning och dyslexi. Givetvis fortsätter vi vara tillgängliga för alla privatpersoner som behöver vår hjälp.